Friday, March 16, 2012

Di petang hari

Assalamualaikum..
hello people! :)

hurmmm sekarang ni dah memang jarang sikit menulis
al-maklumlah title dari 'everyday is sunday' sudah bertukar ber'status' student sepenuh masa..
haha tidak mengapa..apakan daya daku seorang pelajar.. >.<
sekarang ni sem akhir,, insyaAllah..
baru first week sudah ada homework maa..
ini jarang-jarang berlaku jika anda di semester 1-6.. hehe

sudah ada assignment, kena jawab past year, presentation, drama, menari, melompat-lompat..
okeh yang hujung-hujung tuh tambahan sndiri aje..
bila stress rasa nak menari..hahaha

sem ni tak dapat kolej..
mereka jual mahal dengan duit saya..
tidak mengapa saya ambil yang jual murah sahaja..
makanya menyewa lah dengan rakan-rakan seperjuangan..
rumah berdekatan dengan giant..
kiranya kot nak beli gula-gula mentos tuh memang kat giant lah..hakhak

hari-hari jalan kaki pegi bustop
bertingkat-tingkat tangga di daki
makin kurus lah jawabnya,,
huwahuwahuwa...adehhh

next week dah masuk minggu ketiga..
namun begitu pendaftaran kelas masih belum sempurna..
masalah itu masalah ini..
adoi adoi deal dengan manusia memang menguji kesabaran..
sabar-sabar.. setel sikit-sikit.. pasti boleh ! hehe

harap sem nie 'berdamai' dengan aku..
peace yoh !

sekian.

No comments:

Post a Comment